Invitasjon til fagdag innen velferdsteknolgi i Kristiansund

Invitasjon til fagdag innen velferdsteknolgi – Kristiansund 18.02.16 kl. 1000-1530

Program fagdag velferdsteknologi 18_02_16 (1)

Med utgangspunkt i Orkide sitt vedtak før jul vedr ønske om etablering felles responssenter for trygghetsalarmer og velferdsteknolgi samt fellesinnkjøp av trygghetsalarmer mv, inviterer IKT-Orkide ordførere, rådmenn og faggruppemedlemmer mv til fagdag innen velferdsteknolgi i Kristiansund torsdag 18. februar i Caroline fra kl. 1000 til 1530.
 
Vi har forsøkt å sette sammen et interessant og variert program for fagdagen. Rådmann i Kr.sund Arne Ingebrigtsen vil åpne dagen og oppsummere status i arbeidet med etablering av «Regionalt Responssenter Orkide» (RRO) og de muligheter og potensiale som kan realiseres gjennom RRO.
 
Vi har også invitert Siv Iren Stormo Andersson – kommunalsjef Bjugn Kommune, medlem av «Hagen-utvalget» mv. til å trekke linjene fra «Hagen-utvalgets» utredning «Innovasjon i omsorg» og fram til dagens nasjonale program for velferdsteknologi «Samveis».
 
Ingeniør Hans Arvid Johansen fra IKT-avdelingen i Kr.sund vil gå igjennom statistikk og driftstall for dagens alarmsentral i Kr.sund samt knytte noen betraktninger rundt gevinstrealisering i innføring og brukt av velferdsteknolgi.
 
Vi har også invitert 3 ulike leverandører Tieto/Gerica, SOS International og Sensio som gjennom praktiske case skal vise oss mulighetene i dagens løsninger rundt temaet velferdsteknolgi. Leverandørene er også utfordret på hvilke strategier de jobber etter opp mot den nasjonale referansearkitekturen for Velferdsteknolgi. Les mer om leverandørene og i vedlagte program.
 
 
Har du spørsmål ifm med fagdagen tar du kontakt med Atle Betten: Atle.Betten@iktorkide.no eller Hans Arvid Johansen : Hans-Arvid.Johansen@kristiansund.kommune.no
Kristiansund_Sentrum_F_KK
Kristiansund sentrum. Kilde: http://www.gjenreisingsbyen.no
Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s