Gründercamp ved Høgskolen i Molde

Utviklingssentrene i Møre og Romsdal var sammen med flere aktører invitert med som veiledere på årets gründercamp ved Høgskolen i Molde. Det er Ungt entreprenørskap som arrangerer campen, og Fylkesmannen i Møre og Romsdal hadde utformet årets oppdrag.

Klipp fra NRK Møre og Romsdal sin nyhetssending

Grundercamp

Her er en collage av bilder knipset av USH Møre og Romsdal på dag 1 av grundercampen. Her er noen av teamene godt i gang med å utvikle innovative løsninger på oppdraget fra Fylkesmannen. Nederst til høyre ser vi Sissel Kolstad, rådgiver ved Ungt entreprenørskap i Møre og Romsdal, og ansvarlig for årets grundercamp i samtale med Helen Berg (til høyre), Høgskolen i Ålesund, og veileder for grunderteamene.  I bildet er det lagt inn en lenke til Ungt entreprenørskap sin Facebookside. 

Vinnerne

Vi gratulerer alle teamene med flott innsats, og gir en spesiell honnør til de tre teamene som endte på seierspallen med smarte løsninger! Vi ønsker samtlige lykke til i den videre yrkeskarrièren, og håper at dere fortsetter å bruke gode og kreative evner i praksisfeltet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s