ALV arrangerer fagseminar i videokommunikasjon 19. mai

Tekst: Helen Berg

Videokommunikasjon VKvia synkrone løysningar  gir høve til å skape møter mellom personar med behov for rehabilitering og fagpersonalet i brukaren sin heim utan reisetid både for brukarar og fagpersonalet. VK har også vist å kunne skape utvida kontakt mellom dei som bur på sjukeheim og pårørande, VK som verkty er lite utprøvd i Møre og Romsdal, og det er derfor ynskjeleg å byggje kompetanse om denne typen tenester i regionen. Seminaret er primært retta mot helsepersonell i spesialist-/primærhelsetenestene, og som har planar om eller kan tenkje seg å ta i bruk VK i samband med kvardagsrehabilitering/ tradisjonell rehabilitering eller som eit tilbod til kontakt med pårørande på sjukeheim. På seminaret vil ein bl.a. få innblikk i kunnskapsstatus for denne typen helsetenestetilbod.

Tid:   Tysdag 19. mai klokka 12 00 – 15 00

Stad: Høgskolen i Ålesund, auditoriet Kaupangen

For program og påmelding, last ned INVITASJON

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s