Samarbeidsorgan mellom Helseforetaket, Høgskolene, kommunene og fylkesmannen. 

Utviklingssenter for sykehjem, ved Linda Nygård – er en av to kommunerepresentanter i Samarbeidsorganet for utdanning, forskning og innovasjon mellom Helse Møre og Romsdal HF, høgskolene, kommunene og fylkeskommunen. Samarbeidsorganet har ca 4 årlige møter, og for tiden er det Helseforetaket som har sekreteriatsfunksjonen. 

  

Fra møte i Samarbeidsorganet 10. Mars, Ålesund sykehus.

Ut fra Samarbeidsorganet dannes det arbeidsgruppen, blant annet har en arbeidsgruppe jobbet med å utvikle strategi og handlingsplan. Det var også en arbeidsgruppe satt sammen fra Samarbeidsorganet som fungerte som programkomite da den regionale utdanningskonferansen ble arrangert i Ålesund høsten 2014. 

Samarbeid mellom forsknings- og utdanningsinstitusjonene og kommunene er et viktig tema i dette organet, og vi vil gjerne ha innspill fra nettverket i forhold til dette. Den andre representanten for kommunene er rådmann i Ørsta, Wenche Solheim, mens vararepresentanter er Marit Botnen (kommunalsjef i Ulstein kommune) og Gro Sundet (enhetsleder i Kristiansund kommune). 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s