Inspirerende besøk fra USH Nordland

Utviklingssenter for sykehjem i Nordland ved FoU-enheten er disse dager i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i Kristiansund. Utviklingssenter for sykehjem er et interkommunalt samarbeidsprosjekt mellom 4 kommuner, det eneste i sitt slag. Dag 1. er avsatt til erfaringsutveksling mellom USH Nordland og USH Møre og Romsdal.
I morgen bidrar USH Nordland med foredrag og innlegg i fagdag i etikk sammen med KS og metodekurs i etikk.Fou USH Nordland

FoU-avdelingen fra Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal på besøk i Kristiansund. Her samlet for å se på utsikten fra Rokilde sykehjem, som huser Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal. Fra venstre: Elin Johansen, fagutviklingssykepleier Dønna omsorgssenter, Hilde Johansson, fagutviklingssykepleier Alstadhaug sykehjem, Therese Johnsen, fagutviklingssykepleier Leirfjord sykehjem, Wenche Sæthre Jørgensen, sykehjemsleder Herøy omsorgssenter, Ellen Mogård Larsen, FoU-leder USH Nordland og Linda Kornstad Nygård, forsknings- og utviklingsmedarbeider ved Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal. 

Hilde Johansson presenterte et stort og viktig prosjekt om sykepleiedokumentasjon og opplæring av helsepersonell.

Resultat av prosjektet:

  • Økt fokus og innblikk i hva sykepeleiedokumentasjon innebærer.
  • Økt kompetanse til å forbedre dokumentasjonsrutinene.
  • Utarbeidelse av rutinerer og prosedyrer på mange områder.

 Les mer om prosjektet her.

Ellen Mogård Larsen presenterte arbeidet med å bedre praksis for å ivareta åndelige behov; «Mennesket lever ikke av brød alene»   http://www.utviklingssenter.no/a-bedre-praksis-for-aa-ivareta-aandelige-behov-hos-pasienter-i-sykehjem.5144879-179637.html

Åndelige behov står på dagsrden på fagdag i etikk fredag 4.september, hvor det vil bli holdt foredrag om prosjektet, vist film og gjennomført gruppearbeid. Mer om fagdagen kommer i morgen. 

Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal fortalte om arbeidet med «Morgendagens sykehjem» og samarbeidet med tjenestedesignere om aktiv omsorg og frivillighet. Videre om Kostkofferten som skal lanseres nasjonalt i oktober. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s