Leve- som den du er!

Rapporten fra prosjektet «Leve – som den du er!» er nå publisert på Senter for omsorgsforskning Midt-Norge sine sider. Rapporten omhandler utprøving av mestringstiltak til personer med nevrologiske lidelser, en satsing initiert gjennom Nevroplan 2015 Nevroplan 2015 handler om de kommunale tjenestenes nye brukere: Personer med nevrologiske skader eller sykdommer. I likhet med alle andre brukere har de rett til tilpassede omsorgstjenester og tilrettelegging for å kunne leve et mest mulig aktivt liv, til tross for sykdom og funksjonstap.

I Kristiansund har prosjektet «Leve- som den du er!» vist at deltakerne hadde god måloppnåelse på opplevelse av selvstendighet, livskvalitet og på det å gjøre vurderinger og valg som fremmer egen helse.

Nevroplan 2015

Nevroplan 2015

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s