Arena for læring om velferdsteknologi

Skrevet av Brit Krøvel, UHT

Ålesund kommune i samarbeid med Høgskolen i Ålesund, Senter for omsorgsforskning og Utviklingssenter for hjemmetjeneste i Møre og Romsdal har etablert læringsarena for velferdsteknologi. Læringsarenaen har fått navnet ALV Møre ( arena for læring om velferdsteknologi) Fylkesmannen i Møre og Romsdal har bidrar inn i arenaen med prosjekskjønnsmidler. Helen Berg er ansatt som leder for arenaen. 11 desember hadde ALV Møre møte med NAV for å planlegge demo-rommet for Velferdsteknologi ved Høgskolen i Ålesund. Rommet er planlagt ferdig rundt påsketider i 2014. Demo-rommet er bare ett av flere utviklingsområder for arenaen.

Brit20131212ALV

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s