Årets regionale nettverksamling planlegges

Den årlige regionale nettverkssamlingen for Utviklingssentrene i Midt-Norge planlegges og gjennomføres som vanlig i samarbeid med Senter for omsorgsforskning i Midt-Norge. Og som tidligere år inviteres Fylkesmannen i de tre respektive fylkene til å delta på samlingen. Årets samling er i Verdal og er lagt til 4.og 5.juni.
Arbeidsutvalget møttes i Trondheim i dag for å diskutere både praktisk tilrettelegging og faglig innhold. Hensikten med den regionale nettverkssamlingen er både å dele erfaringer, men også å utvikle planer for videre framdrift i henhold til regionens behov og føringer i strategidokunentet ‘Utvikling gjennom kunnskap’. imageArbeidsutvalget er sammensatt av Une Hallem fra årets vertskommune Verdal, Signe Nyrønning fra fjorårets vertskommune Trondheim, Rigmor Einang Alnes fra Senter for omsorgsforskning Midt-Norge, og Inger-Lise Lervik fra neste års vertskommune Kristiansund. Fra venstre: Rigmor Einang Alnes, Une Lyngsaunet Hallem og Signe Nyrønning. Foto: Inger-Lise Lervik

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s