Lyst på livet- ny gruppe i gang i Kristiansund

Innlegget er skrevet av Inger Eliassen, koordinator for Lyst på livet i Kristiansund:

Andre gruppe  «Lyst på livet” er i gang!

Denne gruppen består av  10 nye deltakere, pluss 5 sirkelledere fra den første gruppen. Første livscafe startet i november 2012. Da var det sykehjemsoverlege Reidun Sveaas som holdt et spennende innlegg om ”naturlig aldring”.

Livscafe nummer 2, der temaet var ”trygghet og sikkerhet i hjemmet”, var det Peggy Ingunn Didriksen, ergoterapeut i kommunen, som holdt et innlegg. (Foto under)Livscafe ergo

Der ble det vist en del nyttige hjelpemidler for å forebygge fall og ulykker i hjemmet. I tillegg gikk hun igjennom brannsikkerhet i hjemmet. Det ble informert om hvor man kan få kjøpt det forskjellige utstyret.  Her i byen er det meste å få tak i på ”Jonas”. I tillegg finnes det bestillingsfirma, som ”Enklere liv”. Det ble også informert litt ifh til hjelpemiddelordningen fra Nav. På denne livscafeen, satte deltakerne seg mål innenfor  temaet ”sikkerhet og trygghet”, som de så skal jobbe med hjemme til neste gang. LivscafeSå vil de, på neste livscafe,  dele erfaringene de har gjort i hjemmet. På denne måten vil de inspirere hverandre til å prøve ut nye ideer selv. Det er både spennende og morsomt å høre hvilke erfaringer de forskjellige har gjort seg. Det blir mye latter og morsomme diskusjoner.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s