Utviklingsarbeid i Midt-Norge

Senter for omsorgsforskning (SOF) i Midt-Norge arrangerte 6. og 7. i Namsos et felles arrangement for erfaringsutveksling og samarbeid mellom Utviklingssentrene for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) i regionen.
Senter for omsorgsforskning presenterte blant annet en undersøkelse som viser erfaringer i samarbeidet med USHT så langt. Undersøkelsen er gjennomført av Karin Torvik ved SOF, og er i stor grad basert på spørreundersøkelser og prosjektgjennomgang. Les mer om senter for omsorgsforskning i Midt-Norge

20121107-133345.jpg
Utviklingssentrene presenterte status. Her er Laila Refsnes i gang med å presentere status for Åfjord kommune, Utviklingssenter for hjemmetjenester i Sør-Trønderlag.

20121107-134052.jpg
På fremste rad, fra venstre: Rigmor Einang Alnes, Senter for omsorgsforskning/Høgskolen i Ålesund. Brit Krøvel, Utviklingssenter for hjemmetjenester i Møre og Romsdal. Kirsten Lange, senter for omsorgsforskning Midt-Norge (daglig leder).

20121107-134422.jpg
Inger Lise Wille, Søbstad Helsehus – Trondheim kommune, Utviklingssenter for sykehjem i Sør-Trønderlag presenterer status for utviklings- og forskningsprosjekter. Les mer om Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester på den nasjonale siden.

Per Tore Sandsaunet, virksomhetsleder i Verdal kommune presenterte status for USH i Nord-Trønderlag. Senteret deltar i det Midt-Norske velferdsteknologiprosjektet, og har gjort mange erfaringer og mye kartlegging i prosessen.

20121107-141513.jpg

Siste Utviklingssenter ut var Stjørdal kommune, UHT i Nordtrønderlag ved Arne Tveit.

20121107-141748.jpg
Arne Tveit snakket blant annet om utfordringer både ved å organisere senteret lokalt, og på det å bygge nettverk for utviklingsarbeid i egen region.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s