Etablering av kreftkoordinatorstilling i Eide og Fræna kommune

Eide og Fræna kommuner har søkt og fått innvilget tilskudd fra Kreftforeningen til å opprette 50 % kreftkoordinatorstilling. Dette skal være et tilbud til alle kreftsyke og deres pårørende i kommunene. Kreftkoordinatorens oppgaver vil være mange og utfordrende, noe som gjenspeiler den komplekse situasjonen som kreftpasientene er i. Kreftpasienter og deres pårørende må forholde seg til mange instanser i behandlingskjeden og dermed til veldig mange mennesker i en sårbar og vanskelig fase i livet. Vi ønsker at dette tilbudet skal skape større  trygghet og bedre livssituasjon for kreftpasienter og pårørende. Å understøtte forløpet for kreftrammede med bedre koordinering og oppfølging vil bidra til å styrke kvaliteten på kreftomsorgen i kommunesektoren. Dette er også i tråd med målene i Samhandlingsreformen hvor kommunene har fått en større ansvar for behandling,  rehabilitering, oppfølging og ikke minst forebygging av sykehusinnleggelser. (Tekst: Lillian Karlsen Les mer om kreftkoordinatorer i Eide og Fræna her. ) USHT Møre og Romsdal ønsker lykke til i det viktige arbeidet!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s