Pasientsikkerhetskampanjen

Landets Utviklingssenter for sykehjem møtes i dag 13.juni i læringsnettverket i den nasjonale pasientsikkerhetskampanjen «I trygge hender» – på innsatsområdet; «Riktig legemiddelhåndtering i sykehjem». les mer om kampanjen her Ved Rokilde USH er det gjennomført 10 legemiddelgjennomganger (LMG). I prosjektgruppen ved Rokilde USH er farmasøyt fra Apotek 1 ansvarlig for LMG i samarbeid med prosjektleder og tilsynslege, og det er allerede gjort flere viktige forbedringer. På læringsnettverket deles erfaringer fra alle av landets USH. Samtlige er med i kampanjen, og har ansvar for å spre kunnskap i egne kommuner og fylker.

20120613-101042.jpg

20120613-101123.jpg Foto øverst: Utviklingsagenter fra hele landet i læringsnettverk. Foto over: til venstre, prosjektansvarlig Karina Eckhoff, avdelingssykepleier ved Rokilde USH, 4.etg. Til høyre: Merete Sjåvik, farmasøyt ved Apotek 1- og sentral deltaker i forbedringsprosjektet ved Rokilde USH.Les Helsedirektoratets utkast til «Veileder om legemiddelgjennomganger» her.

20120613-151551.jpg Alle USHene har med poster som beskriver status i prosjektet.

20120613-151745.jpg

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s