Regional idédugnad – lindrende behandling, pleie- og omsorg.

Kompetansesenter i Lindrende behandling i Midt-Norge inviterte  til en felles idédugnad i Trondheim 27.september 2011. Målgruppen var alle kommuner som har mottatt tilskudd fra Helsedirektoratet til lindrende behandling, pleie- og omsorg over statsbudsjettets kapittel 761, post 67 inneværende år. Lars Ofstad ved kompetansesenteret var innleder og møteansvarlig, og sørget for at det ble en dag for nødvendig erfaringsdeling og reell inspirasjon.  Svært mange gode tiltak er allerede godt i gang i de aktuelle kommunene. Alle presenterte sine prosjekt, muligheter og utfordringer. Alt er tilgjengelig på denne siden under fanen: Innlegg fra foredrag  Bildet over: Lars Ofstad fra Kompetansesenter for Lindrende behandling i Midt-Norge gir ordet til prosjektlederne Merete Kløving, Blindheim Omsorgssenter i Ålesund- og Vibeche Fahsing,  lindrende enhet ved Rokilde sykehjem i Kristiansund – som sammen driver et prosjekt om hospitering i de to lindrende avdelingene.  Bildet under: Merete Kløving og Tanja Alme fra Blindheim omsorgssenter, Ålesund.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s