Erfaringskonferanse om Ledelse og kvalitetsforvbedring i Molde 15. og 16.november

Utviklingssenterene for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) i Møre og Romsdal arrangerer 15. og 16. november erfaringskonferanse for det faglige nettverket i Møre og Romsdal. USHT har av Helsedirektoratet fått et definert ansvar som pådrivere for fagutvikling og kvalitetsforbedring i eget fylke.  I løpet av våren 2011 har sentrene gjennomført møter med de fleste av de 36 kommunene i fylket vårt, fordelt i 4 nettverksdistrikt; Nordmøre, Romsdal, Sunnmøre Nord og Sunnmøre Sør. Gjennom disse møtene har vi fått ta del i det rike mangfoldet av gode, spennende og inspirerende utviklingsprosjekt.  En rød tråd har imidlertid gått igjen på alle møtene- nemlig ledelse og lederroller i de kommunale pleie og omsorgstjenestene. Tema for konferansen blir derfor Ledelse og kvalitetsforbedring i kommunene. I tillegg til at dere i nettverket bidrar med innlegg, i diskusjoner og i work-shop, har vi fått spennende foredragsholdere som både deler forskningsfunn om ledelse- og egne refleksjoner om lederroller. Sett av dagene, mer informasjon kommer!

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Kurs og konferanser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s