Gunhild Rolandsen ny fylkesleder i NSF

Som nok de fleste har fått med seg er Gunhild Rolandsen ny fylkesleder for Norsk Sykepleierforbund, avdeling i Møre og Romsdal. Gunhild Rolandsen har vært med fra oppstart i det faglige nettverket i Møre og Romsdal, som kontaktperson for Fræna kommune. Hun har vært vert for nettverksmøte for distrikt Romsdal, og har bidratt med innlegg på erfaringskonferanser for nettverket- senest om samhandlingsreformen i Ålesund i mai 2010.  les mer om Gunhild Rolandsen her:

Valgperioden er forøvrig sammenfallende med Utviklingssentrenes strategiplan: «Utvikling gjennom kunnskap 2011-2015».  Utviklingssentrenes fremste oppgave er å være pådrivere for kvalitetsforbedring og kompetanseheving i eget fylke. Utfordringer som sammenfaller med NSFs fagpolitiske plan.Det faglige nettverket i Møre og Romsdal ønsker Gunhild Rolandsen til lykke med vervet, og håper samtidig på et fortsatt faglig godt og gjensidig samarbeidsforhold i årene som kommer!

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s