Omsorgsprisen 2010 til Molde kommune

Fylkesmannens omsorgspris ble  i år tildelt Molde kommune.  Prisen ble overlevert på Fylkesmannens Omsorgskonferanse 2010. Begrunnelsen for å tildele prisen til Molde kommune er bl.a at dagtilbudet for personer med demens har et stort mangfold av aktivitetstilbud og bruker nyere terapi- og veiledningsteknikker i sitt arbeid med brukergruppa. Enheten samarbeider tett og godt med frivillige organisasjoner.

Gratulerer

 Les mer om tildelingen på  Molde kommune sin egen nettside.  Det faglige nettverket i Møre og Romsdal gratulerer Molde kommune med den gjeve prisen, og vi ser fram til å høre mer om gode tiltak ved framtidige samlinger og fagdager.

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Til inspirasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s