Lindrende behandling: Unikt samarbeidsprosjekt om hospitering

Omsorg ved livets slutt – lindrende behandling i kommunene

Lindrende enhet ved Rokilde sykehjem i Kristiansund, og lindrende enhet ved Blindheim Omsorgssenter i Ålesund planlegger i disse dager et tilbud om en hospiteringsordning for alle kommunene i Møre og Romsdal.  Helsedirektoratet har gitt tilskudd til oppstart av dette samarbeidsprosjektet som vil bli iverksatt etter årsskiftet. I løpet av høsten arbeides det intensivt med å tilrettelegge for en best mulig ordning for de kommende hospitantene.

Lindre omsorg krever faglig trygghet og kunnskap

Kommunene i fylket vil bli invitert til å komme med synspunkter og forventninger i det som vil bli et unikt tilbud om kompetanseheving og nettverksbygging for alle som arbeider med lindrende omsorg i fylket vårt. Undervisningssykehjemmet i Kristiansund, og undervisningshjemmetjenestene i Ålesund har et felles ansvar for prosjektgjennomføring.  Mer informasjon om prosjektet vil bli lagt ut fortløpende.

Kontaktperson ved Rokilde USH, lindrende enhet er kreftsykepleier Vibeche Fahsing- tlf.:71574678 E-post.: vibeche.fahsing [at]kristiansund.kommune.no Kontaktperson ved Blindheim omsorgssenter, lindrende enhet er avdelingssykepleier Liv Sunde Braaten – tlf.: 70164135 E-post:  liv.sunde.braaten[at]alesund.kommune.no

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s