Samarbeidsavtale for det faglige nettverket i Møre og Romsdal

Rokilde sykehjem i Kristiansund, undervisningssykehjemmet (USH) i Møre og Romsdal – og Undervisningshjemmetjenesten (UHT) i Ålesund gjennomfører for første gang felles erfaringskonferanse for det faglige nettverket i fylket onsdag 5.mai.  Nettverket ble etablert i 2008, i tett samarbeid med helseavdelingen hos Fylkesmannen.  Fra høsten 2009 fikk fylket  UHT, og nettverket ble utvidet til også å omfatte hjemmetjenestene. USH og UHT ønsker med det faglige nettverket å skape felles møteplasser for akademia og praksis. Fylkesnettverket er delt inn i fire distrikt: Nordmøre, Romsdal, Sunnmøre Nord og Sunnmøre Sør. Hvert av distriktene møtes vår og høst, og i tillegg gjennomføres en felles erfaringskonferanse en gang per år.  Det er opprettet et overordnet samarbeidsorgan for det faglige nettverket – som er sammensatt av representanter fra USH, UHT, Fylkesmannen, høgskolen i Molde, høgskolen i Ålesund og Senter for omsorgsforskning i Midt-Norge. Samarbeidsorganet skal møtes 2 ganger i året for evaluering og revisjon av samarbeidsavtalen.  Samarbeidsavtalen for 2010 kan du laste ned her: Samarbeidsavtale for det faglige nettverket i M & R 2010

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon). Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s