Møte i samarbeidsutvalget for det faglige nettverket i Møre og Romsdal 2.februar 2010

Tirsdag 2.februar avholdt «Samarbeidsutvalget for det faglige nettverket i Møre og Romsdal» sitt andre møte. Samarbeidsutvalget er sammensatt av representanter fra samarbeidspartnere i nettverket.

Rokilde undervisningssykehjem (USH), Ålesund undervisningshjemmetjeneste (UHT), Fylkesmannen, Høgskolen i Molde, Høgskolen i Ålesund, Senter for Omsorgsforskning og Kontaktpersonene for de fire nettverksdistriktene.I tillegg er Høgskolen i Volda invitert inn i samarbeidsutvalget.

Marit Hovde Syltebø, seksjonsleder ved Helse-og sosialavdelinga , Fylkesmannen i Møre og Romsdal åpnet møtet. I sitt åpningsinnlegg brukte hun en allegori fra hundremeterskogen, hvor Ole Brumm og vennen Nasse Nøff er engstelige for hva de mystiske sporene i snøen skjuler. Kan det være en Vissel-eller også en Vussel på ferde?

Det viste seg til slutt å  være deres egne fotavtrykk, de hadde gått i ring  i sine egne spor.  Marit Syltebø framholdt hvor betydningsfullt det er å gå opp nye  spor- og at samarbeidet i vårt faglige nettverk nettopp skal være til hjelp til å finne nye veier slik at vi slipper å gå i ring.

Ole Brumm og Nasse Nøff går i ring....

Hensikten med gårsdagens møte var å legge føringer for det videre samarbeidet- ikke minst siden vi også nå har fått et undervisningssykehjem i fylket. En av målsetningene med nettverket er å styrke samarbeidet mellom praksisfelt og forskningsfelt/høgskolene for igjen å heve kvaliteten på tjenestene. Takk til alle i samarbeidsutvalget for inspirerende innlegg, faglig engasjement og konstruktive samarbeidsånd. Det lover godt for en spenstig og spennende fortsettelse av vårt faglige nettverkssamarbeid.

Minner om å sette av  5.mai for nettverkets årlige erfaringskonferanse. Flere opplysninger kommer etterhvert.

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon). Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s